Professionele huidverzorging op maat.

huidbehandeling vrouw

Medische microderm

Microderm, de afkorting die de specialisten gebruiken voor microdermabrasie, is een veilige, niet-chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling. De medische microderm wordt uitgevoerd onder supervisie van een gecertificeerde professional. Microderm kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen.

Hoe werkt Medische microderm?

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van uw huid verwijderd. De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. Deze huidlaag is in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Hoe ziet een Medische microdermbehandeling eruit?

De specialist gaat met een aan de DERMA GENESIS® Microderm-machine verbonden handstuk twee tot drie keer over uw huid. De kristallenstroom verwijdert hierbij gelijkmatig de ‘aangetaste’ huidlaag.

Zijn er complicaties en is het pijnlijk?

Derma Genesis Medische Microderm heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De procedure is snel, pijnloos en het resultaat is verbluffend. De behandeling wordt met de grootst mogelijke zorg in een veilige en hygiënische omgeving uitgevoerd door deskundig personeel.

Wat is het resultaat?

Er zijn veel systemen van dergelijke microdermabrasie technieken op de markt. In ons instituut hebben wij gekozen voor de absolute marktleider als het gaat om de meest effectieve en veilige behandeling. Ruim tien jaar ervaring met Medische Microderm resulteert bovendien in een garantie voor de hoogste kwaliteit, hygiëne en veiligheid. U zult hierdoor direct resultaat zien na de behandeling. Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak kan het noodzakelijk zijn om de behandeling te herhalen.

Waarom DERMA GENESIS?

Er zijn veel systemen van dergelijke microdermabrasie technieken op de markt. In ons instituut hebben wij gekozen voor de absolute marktleider als het gaat om de meest effectieve behandeling. Ruim tien jaar ervaring met Medische Microderm resulteert bovendien in een garantie voor de hoogste kwaliteit, hygiëne en veiligheid.