Professionele huidverzorging op maat.

vh-huidverzorging

Huidverzorging

Iedere huid is uniek en heeft dus een andere verzorging nodig. Met een aanpak speciaal voor jouw huid, krijg je de mooiste resultaten. Wil je nog iets extra’s doen voor je huid? Combineer dan verschillende behandelingen. Zo worden alle toepassingen goed op elkaar afgestemd en dit versterkt de werking van elke behandeling.

In de salon werken we samen aan een progressieve behandeling van jouw huid. Dit betekent dat we goed kijken naar de conditie van jouw huid en dat we daar de aanpak heel precies op afstemmen. We stimuleren jouw huid van buitenaf om zichzelf van binnenuit te verbeteren. Je huidconditie gaat er hierdoor echt op vooruit. Dat voel je, dat zie je en dat blíjf je ook nog heel lang zien. Duurzame resultaten, daar gaan we voor.

VitaSonik® - de innovatie in de cosmetische behandeling met ultrasone golven

Ervaar met VitaSonik® de fascinatie van de effectieve dieptewerking. De VitaSonik® behandeling in combinatie met de BABOR producten bevordert het doelgericht insluizen en het vrij laten komen van hoogwaardige actieve stoffen / werkstoffen van de gebruikte BABOR producten in de diepere huidlagen, om daar de optimale werkzaamheid te ontplooien.

Behandelingsmogelijkheden

De innovatieve VitaSonik® behandeling kan in de professionele schoonheidsbehandeling van de huid in uw BABOR schoonheidsinstituut worden geïntegreerd. Het ondersteunt daarbij doeltreffend het totaalconcept van de huidige BABOR behandeling voor gezicht en lichaam met gels, ampullen en crèmes.

In combinatie met de hoogwaardige BABOR werkstofproducten vormt een VitaSonik® behandeling een zachte, extra diepte verzorging voor effectieve beautyintensiteit tegen de tekenen van de tijd.

Wanneer te gebruiken?

Bij klassieke schoonheidsbehandelingen, voor een effectief anti-aging concept, voor het verstrakken en opvullen van rimpeltjes, de behandeling van wallen of voor een zachte facelift van de nieuwste soort. VitaSonik® is ook uitstekend geschikt voor speciale behandelingen van de onzuivere of vaatlabiele huid.

Het huidbeeld wordt na de professionele behandeling zichtbaar vitaler, gladder en meer ontspannen. U en uw klanten zullen gefascineerd zijn over deze innovatieve behandelingsmethode. VitaSonik® verbetert het resultaat van de behandeling met zichtbaar succes.