Professionele huidverzorging op maat.

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage

Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, verbeter je de conditie van de gezichtshuid met een bindweefselmassage.

Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht

Deze behandeling wordt dan ook gezien als ‘fitness voor het gezicht’. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Zo werkt de bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek op verschillende manieren wordt uitgevoerd. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen los raken en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid.

Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor stevigheid van de huid. Ook worden elastinevezels aangemaakt, waardoor de huid niet verslapt.

Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat de huid weer strakker en gladder wordt.

Zo snel zie je resultaat

Al na één behandeling zie je duidelijk resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker: te behouden – worden meerdere behandelingen aangeraden. De huid gaat dan steeds beter ogen.

Patty Temmink Huidverzorging biedt deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes behandelingen.

Dit mag je verwachten

  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding